Get Adobe Flash player

Veterani mira

veterani_mira

GROMOVI SU UZ TEBE

MARKAC

Fond hrvatskih branitelja

fond_hr_branitelja

Grom

Zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile naše krajeve Istočne Slavonije želimo Vam se zahvaliti na brizi i potpori koju smo ovih dana dobili od Vas,te Vas pozivamo da se priključite u saniranju i čišćenju terena poplavljenih područja Istočne Slavonije.Zbog izuzetno teških uvjeta u obrani od poplava šireg područja Županjske Posavine potrebna nam je i vaša pomoć.    

              USPDR“Delta“Županja želi Vas izvijestiti da operativni Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije zatražio pomoć  u sanaciji poplavljenih područja Istočne Slavonije te Vas ovim putem molimo za pomoć koja im je potrebna u ljudskim resursima.Trenutno postoji mogućnost da bi se krenulo u obavljanje tj.čišćenje poplavljenih sela Gunja,Račinovci,Đurići i Rajevo selo.

Zbog opasnosti od onečišćenog područja,molimo sve udruge specijalne policije koje se žele odazvati i pomoći na saniranju terena da obavezno upoznaju članstvo koje se želi uključiti da isti moraju biti u potpunosti zdravi i da nisu sklone raznim alergijama od uboda insekata, neugodnih mirisa itd. Sa sobom je potrebno ponijeti gumene čizme, pribor za osobnu higijenu, odjeća za šest dana,vreća za spavanje i druge osobne stvari kako je navedeno za rad na terenu u trajanju šest dana.

             Želim se još jednom zahvaliti u ime svih članova udruge kao i ratnih pripadnika SJP„Delta-Županja“svima Vama koji ste nesebično skupljali pomoć i brinuli za sve nas u Županjskoj Posavini jer pomoć nam je bila i te kako potrebna.  

          Unaprijed Vam se zahvaljujemo na odazivu i pomoći koja nam je i te kako potrebna!                                                                          

SVI ZAINTERESIRSNI JAVITI SE PREDSJEDNIKU USJP „GROM

OBRASCI

PRISTUPNICA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE

IZ DOMOVINSKOG RATA MUP-a RH ZAGREB

word-icon

PRISTUPNICA UDRUGE SJP "GROM"

KARLOVAČKE ŽUPANIJE

word-icon

MK_znak_103_x_103mm_manja_ahovnica

filesmonster porn