Get Adobe Flash player

Veterani mira

veterani_mira

GROMOVI SU UZ TEBE

MARKAC

Fond hrvatskih branitelja

fond_hr_branitelja

Grom

PLAKAT UDRUGA BRANITELJA

       Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na Javnu tribinu pod sloganom „100 % ZA HRVATSKU“ koju Zbor ratnih postrojbi Domovinskog rata Karlovačke županije u suradnji sa Stožerom braniteljskog prosvjeda iz Zagreba,Savska 66.,organizira u Karlovcu 30.siječnja 2015.g. u Nacionalnom svetištu Sv.Josipa na Dubovcu(prostor pastoralnog centra).

         Javnom tribinom želi se upoznati hrvatsku braniteljsku populaciju,hrvatski narod i hrvatske državljane Karlovačke županije sa zahtjevima prosvjeda branitelja koji je u Zagrebu počeo 20.listopada 2014.g. i neprekidno traje.

       Cilj je prezentirati u čemu postojeći Zakonski prijedlozi aktuelne vlasti Republike Hrvatske koji reguliraju prava hrvatskih branitelja,obitelji poginulih hrvatskih branitelja i invalida domovinskog rata,zakidaju ili u potpunosti negiraju prava te populacije,a što je i perfidno stvaranje animoziteta prema hrvatskim braniteljima i njihovim žrtvama i time potkopavanja digniteta Domovinskog rata koji je bio temelj stvaranja Samostalne i nezavisne Republike Hrvatske.

OBRASCI

PRISTUPNICA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE

IZ DOMOVINSKOG RATA MUP-a RH ZAGREB

word-icon

PRISTUPNICA UDRUGE SJP "GROM"

KARLOVAČKE ŽUPANIJE

word-icon

MK_znak_103_x_103mm_manja_ahovnica

filesmonster porn