Get Adobe Flash player

Veterani mira

veterani_mira

GROMOVI SU UZ TEBE

MARKAC

Fond hrvatskih branitelja

fond_hr_branitelja

Grom

Poštovani Gromovi,

kao i svake godine, tako i ove godine, organiziramo izlet bračnih parova (onako kako je brak definiran Ustavom RH).

Organizaciju vrše čelnici Udruge, ali Udruga ne financira troškove ovakvog izleta (kao što to nije niti do sada) nego troškove snosi svaki bračni par za sebe.

 

Dakle, ove godine organiziramo izlet u Nacionalni park Brijuni.

 

Izlet će se održati dana 02. lipnja 2018. godine (subota) - jedan dan. U cijenu izleta ulaze troškovi autobusa, prijevozna karta broda, ulaznica u NP Brijuni, vožnja vlakićem i službeni vodič.  Hrana je iz ruksaka tj. svako tko što donese, no o tome ćemo uoći samog izleta.

Sa prijavama popunjavamo prvenstveno mini bus od 18 sjedala (9 parova) zbog loših iskustava iz ranijih godina. Po potrebi ćemo osigurati i više mjesta odnosno dva mini busa odnosno jedan veliki autobus.

Prijave primamo zaključno sa 2. travnjom 2018. godine koje možete dostaviti Tajniku Udruge na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj mobitela 091 58 33 779.  Tajnik Udruge stoji na raspolaganju za sve dodatne upite.

Nakon zaključivanja prijava (2.4.2018.) svi prijavljeni biti će obaviješteni o visini troškova izleta i roku za uplatu predujma istog. 

Za sada, možemo potvrditi da troškovi broda, ulaznice, vlakića i vodiiča u NP Brijuni iznose 75,00 kuna po osobi, a troškovi prijevoza Karlovac-Pula-Karlovac će ovisiti o broju prijavljenih parova tj osoba  (na bazi jednog mini busa za 9 parova odnosno 18 osoba, cijena prijevoza po osobi iznositi će cca 180,00 kn odnosno ukupno po osobi cca 250 kn).

Obavještavamo vas da se određeni rokovi neće mijenjati, da su fiksni, NAKNADNE PRIJAVE NISU MOGUĆE.

Lijepi pozdrav svim Gromovima!

 

Predsjednik Udruge SJP "GROM" Karlovačke županije:

Josip Slačanin,v.r.

 

Tajnik Udruge SJP "Grom" Karlovačke županije

Miro Palajsa, v.r.

OBRASCI

PRISTUPNICA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE

IZ DOMOVINSKOG RATA MUP-a RH ZAGREB

word-icon

PRISTUPNICA UDRUGE SJP "GROM"

KARLOVAČKE ŽUPANIJE

word-icon

MK_znak_103_x_103mm_manja_ahovnica

filesmonster porn