Get Adobe Flash player

Veterani mira

veterani_mira

GROMOVI SU UZ TEBE

MARKAC

Fond hrvatskih branitelja

fond_hr_branitelja

Grom

Članovima naše Udruge nije trebalo poziva netom poslije razornog potresa na Banovini da se odazovu na pomoć. Samoorganizirali smo se i krenuli usprkos nepovoljnom vremenu i prisutnoj pandemiji oko nas, ali sve je to bezazleno u odnosu na ono što je snašlo ovaj dio Lijepe naše.

„Grom“-ova se na području pogođenom potresom dalo sresti u periodu od 31. prosinca 2020. do 18. ožujka 2021. godine. Sukus akcija sveden je na jedan dan u tjednu, četvrtak svakoga tjedna, kako bi se izbjegle gužve na terenu, a time pridonijelo većoj mobilnosti i kvalitetnijoj učinkovitosti.

Na svakoj akciji pomoći bilo je prisutno 10 do 15 članova, a na dane vikenda odlazilo se pojedinačno. Također, važno je spomenuti i sudjelovanje troje djece naših članova.

Tako su, eto, vrijedne ruke „Grom“-a sanirale pedesetak krovova – neke u cijelosti, uklonile ukupno 37 dimnjaka, a 14 osposobili. Također, sudjelovali su u sabirnim skladištima i dostavi potrepština na samom terenu. Osim u većim mjestima koje je pogodio potres (Petrinju, Sisak i Glinu), radilo se i u manjim mjestima (Ravnice, G. Mokrice, Jabukovac, N. Selište, Glinske Poljane, Lipovljani, Selišta).

USJP „Grom“ također je donirala dvije kamp-kućice o vlastitom trošku, a isto tako Udruga zajedno sa donatorima i članovima snosi troškove materijala, alata i vozila za prijevoz.

Fotogalerija OVDJE (klik).

OBRASCI

PRISTUPNICA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE

IZ DOMOVINSKOG RATA MUP-a RH ZAGREB

word-icon

PRISTUPNICA UDRUGE SJP "GROM"

KARLOVAČKE ŽUPANIJE

word-icon

MK_znak_103_x_103mm_manja_ahovnica

filesmonster porn